Hoe we werken...

De kracht van verf

Verf is een handig en flexibel element om objecten en gebouwen een eigentijdse uitstraling mee te geven en de gewenste sfeer te creëren.
Het gebruik van kleuren brengt ingrijpende visuele veranderingen en laat ook zien wie u bent.

Goed gekozen kleuren vertellen iets over de smaak of de cultuur van uw bedrijf. Het West-Vlaamse Schildersbedrijf helpt u met een doorgedreven kleuradvies en een creatieve inbreng.

We kunnen u een uitgebreide kleurenstudie aanbieden voor het herinrichten van uw gebouwen.

De sterkte van ons bedrijf

Bij ons in het West-Vlaams Schildersbedrijf wordt niet alleen gewerkt met gemotiveerde en ervaren vakmensen. We kiezen ook voor kwalitatieve producten, afkomstig van betrouwbare en technisch geavanceerde leveranciers.

Dat in combinatie met verantwoord materiaalgebruik en een goede materiaalkennis zorgt ervoor dat we u een goed en duurzaam eindresultaat kunnen garanderen.

Zorg voor het milieu

We besteden veel aandacht aan de netheid op onze werven. Alles wordt zorgvuldig beschermd en afgeplakt. We proberen ook op een bewuste manier om te gaan met het milieu en zorgen voor de afvoer van verfresten, lege verfrecipiënten en ander afval. Het afval wordt gesorteerd en op een verantwoorde en gepaste manier verwerkt.