Wie zijn we?

Wij zetten uw bedrijf in de verf...

De look van uw bedrijf is belangrijk voor u, want die vormt in de meeste gevallen een onderdeel van uw visitekaartje. Een bedrijf wordt immers niet zelden afgerekend op het uitzicht. Schilderwerk is daarbij een belangrijk onderdeel.

Fris aangeklede en nette kantoren hebben een positieve uitstraling naar de buitenwereld. Goed onderhouden werkplaatsen versterken het imago van een goed functionerend bedrijf.

Proper en professioneel schilderwerk accentueert uw aandacht voor veiligheid en hygiëne en voor aangenaam ingerichte werkplaatsen.

De uitvoering van schilderwerken in uw bedrijf is vaak een hele opgave en vergt een nauwkeurige planning en organisatie. Het vrijmaken van de locatie, verhuizing van personeel en/of goederen, ... geven u de nodige kopzorgen.

Bij de uitvoering van het schilderwerk wilt u niet alleen een mooi resultaat, maar hoopt u ook dat het resultaat duurzaam is.

Bovendien moet u kunnen rekenen op een schildersbedrijf dat u de nodige antwoorden en garanties biedt. Goed schilderen is immers meer dan het hanteren van een rol of verfborstel.

Het West-Vlaams Schildersbedrijf kan u daarbij helpen. Concreet overleg en planning bij de werken helpen u de overlast van de werken tot een minimum te herleien. Goed technisch advies en een correcte en nauwkeurige uitvoering van de werken ontlast u van veel zorgen.

Het West-Vlaamse Schildersbedrijf staat daarvoor garant. Vooraf luisteren we naar uw wensen en verlangens en bieden we u de beste oplossingen aan opdat de hinder tijdens de werken minimaal zou zijn.

Daarbij hoort een grondige technische analyse van de uit te voeren werken, een omschrijving van het uit te voeren bestek en het aanbieden van een eerlijke prijs die u verzekert van een duurzaam eindresultaat.

We hanteren daarbij correcte afspraken, een strikte timing en een goed overwogen planning.

Daarbij bieden we u een team van 12 schilders, allen ervaren vakmensen die hun werk met grote zorg uitvoeren, gebruikmakend van correcte technische adviezen, kwalitatieve producten en de nieuwste technieken.